Tuotteet

Huomioitavaa! Mainitut koot ovat viitteellisiä. Lautasia ei sorvata teollisesti, joten mitat vaihtelevat jonkin verran puun rungon ja kuoren paksuuden mukaan.

 


Ruokalautanen, pieni

koko noin 21cm x 17cm

Pieni ruokalautanen on reilun kämmenen kokoinen, mutta koostaan huolimatta erittäin monikäyttöinen. Se sopii kahvileipien, makeisten ja pienten alkupalojen tarjoiluun.

Pientä ruokalautasta on tehty tuhansittain Aasian markkinoille Japaniin ja Etelä-Koreaan, jossa sitä on käytetty mm. paikallisten sushi- ruokien tarjoiluun.


Ruokalautanen, iso

koko noin 31cm x 22cm

Tästä tuotteesta kaikki lähti!
Iso ruokalautanen sopii ruokailuun ja tarjoiluun. Määrällisesti eniten valmistettu lautanen. Iso ruokalautanen on päätynyt huikeisiin tilaisuuksiin mm. Lufthansan businessluokan juustotarjottimeksi, läntisen Euroopan laivueisiin.

 


Tarjoilulautanen

koko noin 21cm x 50cm

Tarjoilulautanen on monikäyttöisin lautanen Erälautasen valikoimassa. Soveltuu myös ruokailuun, koska lautaselle mahtuu koko ateria kerralla. Tarjoilulautasta voi käyttää esimerkiksi kokonaisen savustetun lohen, leipien, leikkeleiden tai juustojen tarjoiluun. Kokoa lautaselle haluamasi lisukkeet kuten juustoja ja hilloa, paketoi sellofaaniin ja anna lahjaksi vaikkapa tupaantuliaisissa. Paavikin on saanut lahjaksi tällaisen lautasen, joka oli hetken aikaa näytillä Vatikaanin vitriinissä.Tarjoiluvati

koko noin 45cm x 30cm

Tarjoiluvati on tuotteista isokokoisin. Se soveltuu erinomaisesti suurempienkin ruokamäärien tarjoiluun ja esillepanoon esimerkiksi juhlien noutopöydissä. Toimii kauniina sisustuselementtinä tai vaikka hedelmävatina. Tämän tuotteen olet saattanut nähdä television kokki- ja eräohjelmissa tai Vain elämää –sarjan Jukka Pojan päivässä.


Cocktail-lautanen

koko noin 28 cm x 20cm

Cocktail-lautanen on eniten maailmalla ja Suomessa mainetta niittänyt tuotteemme. Lautasen muotoilun ansiosta ei tarvita erillistä viinilasinpidikettä vaan reunan lovetus pitää lasin tukevasti paikallaan. Voit siis nauttia yhden ylimääräisen lasillisen, pelkäämättä että viinilasi putoaisi.

Cocktail-lautasta on käytetty useassa eri valtiovierailussa sekä nykyisen että edellisen presidentin aikana. Sitä on käytetty filmitähtien cocktail-juhlissa, sekä Ronald Carlosin tennisturnauksen VIP-tilaisuuksissa. Lisäksi cocktail-lautanen on voittanut useita muotoilupalkintoja, esimerkiksi ”Luonnonmukaisesti paras suomalainen muotoilu” -palkinnon.


Mukinpidike

korkeus 8cm

Mukinpidike on suunniteltu siten, että sen sisään mahtuu normaali kertakäyttömuki. Mukin yläreuna jää reilusti pidikkeen reunan yläpuolelle niin, että juodessa huulet koskettavat vain mukia. Vaihda pidikkeen muki ja se on jälleen käyttövalmis ilman erillistä pesua. Erinomainen ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa tapahtuvaan tarjoiluun: estää kevyen kertakäyttömukin kaatumisen tuulessa ja suojelee sormia kuumia juomia kuten nokipannukahvia juotaessa.